Metode de plata

Toate platile pentru comenzile efectuate pe site-ul carti-de-suflet.com sunt realizate prin intermediul PayPal, unul dintre cel mai frecvent utilizati si sigur Payment Service Supplier din lume. 

Transfer international

In cazul in care doriti sa efectuati o plata din afara Germaniei, sau dintr-un cont intr-o alta moneda, va rugam sa considerati ce taxe suplimentare vor fi aplicate de catre banci pentru transfer si/ sau conversii.

Livrarea comenzii

Dupa efectuarea comenzii veti primi un email de confirmare a acesteia, iar dupa prelucrarea comenzii si expedierea produselor, veti primi un email de confirmare a expedierii si un link unde puteti urmari statusul comenzii sau alege o alta data a livrarii.

Partenerul nostru care realizeaza livrarile, Deutsche Post / DHL, face absolut totul pentru a se asigura ca produsele comandate de dumneavoastra ajung la adresele de livrare cat mai curand posibil.

Totusi, va rugam sa intelegeti ca datorita unor factori externi nepredictibili (de exemplu: conditii meteo nefavorabile, trafic), pot aparea intarzieri fata de timpii mentionati mai jos.

In cazul unor impedimente in realizarea livrarii, va vom notifica pe adresa de email folosita la inregistrare/ comanda. In general, toate produsele disponibile pe site si comandate prin intermediul acestuia sunt de obicei preluate de catre partenerul nostru DHL in maxim 24 de ore dupa ce comanda a fost plasata si confirmata, cu exceptia zilelor nelucratoare.

Livrare in Germania

Toate comenzile au un pret de livrare unic pe teritoriul Germaniei de 5 euro. Pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 50 euro, transportul pe teritoriul Germaniei este gratuit.

Timpul estimat al livrarii comenzilor este de 2-4 zile pe teritoriul Germaniei.

Livrare in alte tari UE

Costul de livrare in tarile membre UE este de 14 euro, indiferent de valoarea comenzii.

Toate comenzile vor fi livrate prin serviciul DHL Paket International Premium al partenerului nostru DHL.

Timpul estimat al livrarii comenzilor este de 4 – 8 zile pentru livrari in tarile membre UE.

Returnarea produselor

Conform detaliilor mentionate in Termeni si Conditii, aveti dreptul legal de a va retrage unilateral din contract, fara a mentiona niciun motiv pentru aceasta actiune, in intervalul a 14 zile de la primirea produselor.

De indata ce produsele au fost returnate, contul dumneavoastra din care ati facut plata va fi creditat cu sumele echivalente produselor returnate, mai putin costurile livrarii si al returului.

In cazul in care realizati ca v-a fost livrat un produs cu defecte sau livrarea este gresita, bineinteles ca vom suporta costurile complete, atat ale livrarilor cat si a returului produselor defecte.

In acest caz, va rugam sa ne contactati inainte de a face returul fizic al produselor, folosind metodele disponibile pe site; noi va vom livra o eticheta de retur, pe care o veti folosi pentru returul gratuit al produselor prin serviciul DHL.

De asemenea, de indata ce produsele au fost returnate, contul dumneavoastra din care ati facut plata va fi creditat cu sumele echivalente produselor returnate, inclusiv costurile initiale ale livrarii, in cazul in care acestea au fost achitate.

Va rugam ca in timpul procesului de inregistrare a comenzii sa va asigurati ca datele folosite sunt corecte, inclusiv numele si prenumele, asa cum apar pe sonerie/ cutia postala.

In cazul in care partenerul nostru DHL nu poate realiza expedierea datorita detaliilor lipsa, a neridicarii coletului din filiala (in caz ca postasul nu v-a gasit acasa in timpul livrarii), sau din lipsa concordantei dintre detaliile destinatarului si cele afisate pe sonerie/ cutia postala, coletele vor fi returnate expeditorului.

In acest caz, sumele achitate pentru comanda efectuata vor fi returnate in acelasi cont din care s-a efectuat plata, minus costurile de expediere si retur, asa cum sunt ele colectate de catre DHL.