1. Siguranta, Confidentialitate & Securitate

1.1 Siguranta

Luam in permanenta masuri tehnice si administrative de securitate pentru a va proteja datele personale impotriva pierderii, distrugerii, manipularii si accesului neautorizat. Toti angajatii nostri, precum si furnizorii de servicii care lucreaza pentru noi sunt obligati sa se supuna legilor valabile de protectie a datelor.

De fiecare data cand colectam si procesam informatii personale, acestea vor fi criptate inainte de a fi transferate. Acest lucru inseamna ca datele dumneavoastra nu pot fi utilizate in mod ilegal de catre terti. Securitatea noastra este supusa unui proces constant de imbunatatire si politica noastra de confidentialitate este revizuita in mod constant. Asigurati-va ca aveti cea mai recenta versiune.

Toate zonele din magazinul nostru care se ocupa cu datele clientului sunt special protejate. Detaliile sunt stocate criptate intr-o baza de date securizata. Este, prin urmare, necesar ca atunci cand doriti sa cumparati de la noi, pentru propria protectie, sa va inregistrati ca si client si sa va creati propriile date de acces (adresa de e-mail si parola). Adresa de e-mail si parola asigura ca numai dumneavostra acces aveti la datele personale. Dupa ce v-ati inregistrat ca si client si v-ati configurat profilul personal, va puteti autentifica in sectiunea “Contul meu” din magazinul nostru online. Acest lucru are, de asemenea, marele avantaj ca nu trebuie sa introduceti adresa de livrare de fiecare data cand efectuati o comanda.

1.2 Confidentialitate

Protectia confidentialitatii dumneavoastra atunci cand prelucram date cu caracter personal este extrem de importanta pentru noi.

Daca ne trimiteti date prin intermediul formularului de contact, aceste date vor fi stocate in copia de rezerva de pe serverele noastre. Datele dvs. vor fi folosite doar de noi pentru procesarea cererii dvs. Datele dumneavoastra vor fi tratate confidential si nu se vor transmite unor terti.

Carti-de-suflet.com se angajeaza sa protejeze informatiile personale pe care ni le oferiti, in fiecare dintre procedurile sale.

In cazul in care sunt facute modificari fundamentale la aceasta politica de confidentialitate, vom posta acest lucru pe site.

Daca responsabilul nostru cu protectia datelor nu poate raspunde solicitarii dumneavoastra, aveti dreptul de a sesiza autoritatea de supraveghere a protectiei datelor responsabila pentru statul dumneavoastra.

1.3 Securitatea datelor dvs

Am luat măsuri tehnice şi administrative de securitate pentru a vă proteja datele personale împotriva pierderii, distrugerii, manipulării şi accesului neautorizat. Toţi angajaţii noştri, precum şi furnizorii de servicii care lucrează pentru noi sunt obligaţi să respecte legile valabile de protecţie a datelor.

In cadrul site-ului carti-de-suflet.com, datele dumneavoastra sunt protejate si garantate in cel mai eficient mod posibil. Folosim Secure Socket Layers (SSL), un sistem sofisticat de securitate conceput special pentru internet.

De fiecare dată când colectăm și procesăm informații personale, acestea vor fi criptate înainte de a fi transferate. Acest lucru înseamnă că datele dumneavoastră nu pot fi utilizate în mod abuziv de către terţi.

Toate datele pe care le introduceti vor fi stocate pe un server special securizat in timpul transmisiei. In acest fel, acestea sunt protejate in mod fiabil impotriva accesului neautorizat. Datele stocate pot fi vizualizate numai cu numele dvs. de utilizator si parola.

Securitatea noastră este supusă unui proces constant de îmbunătăţire şi politica noastră de confidenţialitate este revizuită în mod constant. Asiguraţi-vă că aveţi cea mai recentă versiune.

1.4 Securitatea platii

Pentru toate tranzactiile online pe carti-de-suflet.com va garantam ca datele dumneavoastra sunt protejate de sisteme de securitate ultramoderne.

Toate platile pentru comenzile efectuate pe site-ul carti-de-suflet.com sunt realizate prin intermediul PayPal.

Transferul de date este criptat si ilizibil persoanelor neautorizate prin folosirea sistemului Secure Socket Layers (SSL), un software de securitate de server de ultima generatie si de incredere. In cazul putin probabil in care cineva incearca sa ne insele, atat pe dvs cat si pe noi, cu cardul de credit sau numarul de cont bancar, va rugam sa urmati instructiunile emitentului cardului de credit si sa ne informati cat mai curand posibil.

2 Date cu caracter personal

2.1 Informatii generale

Datele personale sunt date care va privesc pe dvs. Acestea includ numele, adresa si adresa de e-mail. Nu trebuie sa divulgati nicio informatie personala pentru a vizita site-ul nostru. In unele cazuri avem nevoie de numele si adresa dumneavoastra, precum si informatii suplimentare pentru a va putea oferi serviciul dorit.

Acelasi lucru se aplica in cazul in care va furnizam materiale informationale la cerere sau daca va raspundem la intrebari. In aceste cazuri va vom informa intotdeauna despre aceasta. In plus, stocam doar datele pe care ni le-ati trimis automat sau voluntar.

Cand utilizati unul dintre serviciile noastre, de obicei colectam datele necesare doar pentru a va putea furniza aceste servicii. Va putem cere mai multe informatii, pe care le puteti oferi in mod voluntar. De fiecare data cand procesam informatiile personale, facem acest lucru pentru a va furniza serviciile noastre sau pentru a ne urmari obiectivele comerciale.

Carti-de-suflet.com colecteaza urmatoarele date cu caracter personal:

Date referitoare la identificare (de exemplu: nume, prenume, companie, adresa postala, adresa de e-mail, numar de telefon, numar de fax).

Procesarea datelor dumneavoastra personale se face pe urmatoarele baze legale: contract. Procesam informatiile dumneavoastra personale pentru a va putea contacta in cadrul relatiei contractuale cu dumneavoastra sau compania pentru care lucrati, de exemplu pentru negocierile contractuale, interogarile privind contractul sau cooperarea.

Informatiile dumneavoastra personale sunt inregistrate pe hartie si/sau stocate pe computere (servere, baze de date in cloud, aplicatii etc.).

Informatiile vor fi stocate numai atata timp cat este necesar pentru a atinge scopurile pentru care au fost colectate. Prin urmare, datele vor fi pastrate pe perioada contractului si dincolo de aceasta, pana la revocare, pentru utilizarea in cadrul sistemului de afaceri si de management al calitatii ale companiei noastre.

Cu toate acestea, accesul la informatiile dumneavoastra personale este restrictionat intern la persoanele care nu sunt implicate direct in efectuarea serviciilor in ceea ce va priveste. Noi educam angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si ne angajam sa luam masuri disciplinare adecvate pentru a pune in aplicare obligatiile de confidentialitate ale angajatilor nostri.

De asemenea, impartasim informatiile dumneavoastra cu subcontractori care lucreaza in numele nostru, cum ar fi companii externe care gazduiesc informatiile dumneavoastra personale intr-un centru de date specializat, situate fie in interiorul, fie in afara UE, cu garantii adecvate in ultimul caz. In cazul in care subcontractorul are acces la date, este obligat sa respecte legile privind protectia datelor cu caracter personal existente si prevederile politicilor de confidentialitate prezente.

Nu vom divulga informatiile dumneavoastra altor persoane fara permisiunea dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care exista circumstante exceptionale, cu alte cuvinte, daca sanatatea sau siguranta dvs. sau ale altcuiva sunt in joc sau daca aceste date sunt cerute de legislatia in vigoare si/sau de agentii guvernamentale.

2.2 Scopul colectării datelor cu caracter personal

Datele stocate online vor fi utilizate de către carti-de-suflet.com exclusiv în următoarele scopuri:

 • Pentru procesarea comenzilor (numele, prenumele, adresa de email, adresa rezidenţială, adresa de livrare, datele de plată, etc.);
 • Pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră (adresa de email, adresa de domiciliu, dacă este cazul, numărul de telefon, istoricul comenzii);
 • Pentru identificare fără echivoc (data nașterii);
 • Pentru crearea contului dumneavoastră de client ca si profil personal, astfel încât să vă puteţi autentifica cu uşurinţă la viitoarele vizite pe website cu adresa de email şi parola;
 • Atunci când participati la tombole, concursuri etc;
 • Pentru a face publicitate produselor care vă pot interesa. Acest lucru se aplică indiferent dacă vă abonaţi la newsletter. Vă puteţi opune utilizării datelor dumneavoastră personale în scopuri publicitare în orice moment, la office@carti-de-suflet.com, fără a suporta costuri, altele decât costurile de transmisie în conformitate cu tarifele de bază.
 • Atunci când vă înregistraţi pentru newsletterul carti-de-suflet.com, adresa de e-mail va fi utilizata in scopuri publicitare până când vă dezabonati de la newsletter. Publicitatea consta in informatii si noutati despre carti-de-suflet.com, de exemplu despre produse, promoţii, concursuri, precum şi oferte de la partenerii noştri. Datele dumneavoastră nu vor fi partajate cu aceşti parteneri. Dezabonarea de la newsletter este posibila in orice moment la office@carti-de-suflet.com. Pentru revocare nu apar decât costurile de transmisie în conformitate cu ratele de bază.

2.2.1 Datele de acces

2.2.2 Adresa de e-mail

Pentru a obtine acces la datele dvs., va rugam sa introduceti adresa de e-mail si parola aleasa de dvs. De asemenea, utilizam adresa de e-mail pentru comunicare si pentru trimiterea informatiilor despre comenzile dvs. Asigurati-va ca le puteti prelua si pe acestea. Puteti modifica aceste informatii in orice moment in “Contul meu” la categoria “Detalii cont“.

2.2.3 Parola

Datele dumneavoastra personale sunt protejate prin parola. Alegeti aceasta parola singur. Va recomandam sa creati o parola de cel putin sase caractere. In mod ideal, ar trebui sa combine litere si numere. Parola este stocata intr-o baza de date si nu poate fi vizualizata de catre noi. Angajatii nostri nu va vor cere niciodata parola, nici prin telefon, nici prin e-mail. Asigurati-va ca numai dvs. sau cineva autorizat de dvs. are acces la adresa de e-mail.

2.2.4 Am uitat parola

Daca ati uitat parola, puteti solicita o parola de inlocuire de la noi. Pentru aceasta, dati clic pe “am uitat parola” atunci cand va logati. Veti fi redirectionat catre un formular in care introduceti adresa de e-mail. Noi va vom trimite un link pentru a crea o parola noua. Faceti clic pe acest link sau copiati-l in browser-ul dvs. Acum puteti configura noua parola. Din motive de securitate, acest link este valabil numai 24 de ore de la primirea e-mail-ului. Trebuie sa configurati noua parola cat mai curand posibil dupa ce primiti mesajul prin e-mail. Daca ati depasit deja perioada de valabilitate a link-ului dvs., puteti solicita un nou link pentru parola.

2.3 Transferul datelor cu caracter personal

Dacă transmitem informaţii personale identificabile de la dvs., le vom oferi exclusiv:

a) diverşilor furnizori de servicii sau companii partenere care ne asistă cu procesarea comenzii, furnizând clienţilor informaţii şi servicii (pentru procesarea datelor în conformitate cu art. 28 RGPD). La rândul lor, aceste societăți sunt obligate să respecte reglementările privind protecția datelor. Pentru procesarea datelor, în special, se aplică reglementările stricte privind protecția datelor. Aceste societăți pot utiliza datele doar pentru a indeplini sarcinile lor în numele nostru. Carti-de-suflet.com este responsabila pentru respectarea dispoziţiilor legii federale privind protecţia datelor de către aceste companii şi a încheiat contractele corespunzătoare de procesare a comenzii cu furnizorii de servicii.

b) uneori am putea fi obligaţi să divulgam informaţiile dumneavoastră din cauza reglementărilor legale sau a proceselor juridice. Transferurile către instituțiile sau autoritățile de stat se efectuează numai în conformitate cu dispozițiile legale obligatorii.

3. Stocarea automata a datelor non-personale

Cand vizitati site-ul nostru, vom stoca anumite informatii din motive administrative si tehnice. Acestea sunt: tipul si versiunea browser-ului utilizat, data si ora de acces, precum si adresa IP.

Aceste date sunt anonimizate si utilizate numai in scopuri statistice sau pentru a imbunatati serviciile noastre online si de internet.

Aceste date anonimizate sunt stocate separat de datele cu caracter personal pe sisteme securizate si imposibil de atribuit persoanelor individuale. Acest lucru inseamna ca informatiile dumneavoastra personale raman protejate in orice moment.

3.1 Cookies, urmarirea si analiza instrumentelor de marketing

Cand vizitati site-ul nostru, putem stoca informatii pe computer-ul dvs. sub forma de cookie-uri. Un cookie este un mic fişier text, care este stocat în memoria browser-ului dvs. şi permite o analiză a utilizării site-ului nostru de către dumneavoastră. Acest lucru ne permite, de exemplu, să vă urăm bun venit personal la următoarea vizită sau să vă arătăm informaţii adaptate intereselor dumneavoastră.

Acestea sunt transferate de la un server de internet la browser-ul dvs. si sunt stocate pe hard disk. Nicio data personala nu este stocata aici, ci numai adresa de Internet Protocol. Aceste informatii, care sunt stocate in cookie-uri, va recunosc in mod automat data viitoare cand vizitati site-ul nostru, acest lucru facilitandu-va utilizarea ulterioara.

În plus, cookie-urile sunt stabilite de partenerii noştri contractuali în scopul evaluării comportamentului utilizatorilor pentru optimizarea reclamelor (așa-numita “țintire socială”). O sesiune se refera la o singură sesiune care este stocata pe serverul nostru pentru o perioadă scurtă de timp. Fişierele jurnal (log files) sunt create de server şi stocate de noi. Acestea conțin în mod automat jurnale gestionate ale tuturor sau numai ale anumitor acțiuni ale proceselor pe un sistem informatic.

Cookie-urile, sesiunile şi fişierele jurnal nu stochează nicio informatie legata de securitate (cu exceptia adresei de IP) sau date personale. În plus, aceste fişiere nu pot transmite viruşi, nu pot spiona datele de pe computer sau trimite e-mailuri neobservate. De asemenea, fiecare server web poate citi doar cookie-urile pe care le-a setat el insusi.

Următoarele date sunt înregistrate automat de catre sistemul nostru informatic atunci când paginile noastre web sunt accesate prin cookie-uri, sesiuni sau fișiere jurnal:

Adresa de internet (Adresă IP)/nume gazdă

Tipul si versiunea browser-ului

Site-ul de la care ne vizitaţi (referrer-Url)

Sistem de operare utilizat

Vizualizări de pagini pe site-ul nostru

Data și ora accesării

Numărul de client

Numele tău (criptat)

Sesiune

ID-ul sesiunii

Aceste date vor fi stocate separat de informaţiile pe care ni le-aţi furnizat ca parte a unui cont de client. Nu există nici o legătură intre aceste date. Datele colectate în conformitate cu secțiunea 3 sunt evaluate în scopuri statistice, pentru a optimiza site-ul și ofertele noastre.

Desigur, puteti vizita site-ul nostru fara a accepta cookie-uri. Daca nu doriti ca adresa dvs. IP sa fie recunoscuta la urmatoarea vizita, puteti, de asemenea, sa refuzati sa utilizati cookie-uri modificand setarile din browser pentru a “refuza cookie-urile”. Procedura respectiva poate fi gasita in instructiunile de utilizare ale browserului respectiv. Daca refuzati utilizarea de cookie-uri, aceasta poate duce la restrictii in utilizarea unor zone ale site-ului nostru.

Odata cu inchiderea sesiunii de navigare a browserului, session cookies vor fi sterse imediat. Toate celelalte cookie-uri vor fi sterse in mod automat dupa un an. Cookie-urile de la parteneri, de exemplu Google Analytics, au un termen maxim de 24 de luni.

3.1.1 Utilizarea Google Analytics

Folosim Google Analytics, un serviciu de analiză de web furnizat de Google Inc., denumit în continuare “Google”. Google Analytics utilizează aşa-numitele “cookies”, fişiere text care sunt stocate pe computer şi permit astfel o analiză a utilizării site-ului de către dumneavoastră.

Informațiile generate de aceste cookie-uri referitoare la ora, locația și frecvența vizitei site-ului de catre dvs., inclusiv adresa IP, sunt transmise către Google în Statele Unite și stocate acolo.

Google va utiliza aceste informaţii pentru a evalua utilizarea site-ului nostru, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului şi pentru a furniza alte servicii legate de activitatea site-ului şi de utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informaţii către terţi dacă este necesar prin lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date în numele Google.

Google asigura, conform propriilor date, că nu vă va lega niciodata adresa IP la alte date furnizate de Google. Puteţi preveni instalarea de cookie-uri prin setarea software-ul browser-ul; cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că, în acest caz, este posibil să nu puteţi utiliza pe deplin toate caracteristicile site-ului nostru.

În plus, Google oferă o dezactivare add-on pentru cele mai populare browser-e, oferindu-vă mai mult control asupra a ceea ce Google colectează despre site-urile pe care le vizitaţi. Add-on informează JavaScript-ul (ga.js) lui Google Analytics că nicio informatie despre website-urile vizitate de dvs. nu trebuie transmisa la Google Analytics. Cu toate acestea, Google Analytics Disable Add-on nu împiedică transmiterea de informaţii către noi sau catre orice alte servicii de analiză web pe care le putem folosi. Mai multe informaţii despre instalarea browser-ului add-on este disponibil prin intermediul link-ul următor: https://Tools.Google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Dacă vizitați site-ul nostru prin intermediul unui dispozitiv mobil (smartphone sau tabletă), trebuie, in schimb să faceți clic pe acest link pentru a preveni urmărirea de către Google Analytics în cadrul acestui site web în viitor. Acest lucru este posibil, de asemenea, ca o alternativă la add-on-ul din browser de mai sus. Făcând clic pe link, acest lucru plasează un cookie de opt-out în browser-ul dvs., care este in schimb valabil numai pentru acest browser şi acest domeniu. Dacă ștergeți modulele cookie din acest browser, cookie-ul de renunțare va fi șters de asemenea, așa că va trebui să faceți clic din nou pe link.

Puteţi preveni colectarea de date de către Google Analytics, făcând clic pe link-ul următor. Un cookie de renunțare va fi setat pentru a preveni viitoarea colecție de date atunci când vizitați acest site web: Widerspruch – Google Analytics opt-out Cookie setzen

Pentru mai multe informaţii despre termenii de utilizare şi de confidenţialitate, vă rugăm să vizitaţi: http://www.Google.com/Analytics/terms/en.html si https://www.Google.com/intl/en/policies/ .

3.1.2 Google Tag Manager

Acest site web utilizează Google Tag Manager. Tag Manager nu colectează informații personale, in schimb declanşează alte tag-uri, care pot colecta date. Google Tag Manager nu accesează aceste date. Dacă este dezactivat la nivel de domeniu sau de cookie, acesta va rămâne în vigoare pentru toate tag-urile de urmărire implementate cu Google Tag Manager. Politica de confidențialitate Google despre acest instrument poate fi găsită aici: https://www.Google.com/TagManager/Use-Policy.html

3.1.3 Google AdServices/Google AdWords Conversion

Acest site foloseste instrumente Google de marketing online pentru a determina daca un vizitator a intrat pe site-ul nostru web prin intermediul unui anunt Google. Google utilizează module cookie care sunt stocate pe computer şi permit o analiză a utilizării site-ului web. Aşa-numitele cookie-uri de “conversion tracking” sunt setate atunci când faceţi clic pe un anunţ oferit de Google. Aceste cookie-uri îşi pierd valabilitatea după 30 de zile şi nu sunt utilizate pentru identificare personală. Dacă doriţi să impiedicati “urmărirea conversiilor”, puteţi seta browser-ul dvs. să blocheze cookie-urile din domeniul Googleadservices.com. De asemenea, puteţi să vă exercitaţi dreptul de opt-out prin intermediul paginii: http://www.networkadvertising.org/Choices/ .

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre aceste metode sau să ştiţi ce puteţi face pentru a împiedica Google să utilizeze aceste informaţii, vă rugăm să faceţi clic aici: https://www.Google.com/Settings/u/0/ads/authenticated

3.1.4 Utilizarea Google Remarketing

Carti-de-suflet.com utilizează Google remarketing. Aceasta este o functie concepută pentru a prezenta anunturi pe categorii de interese vizitatorilor paginii web din rețeaua Google. Tehnologia ne permite sa postam anunturi sau reclame generate automat, pe baza intereselor dvs., după ce vizitaţi site-ul nostru. Reclamele se bazează pe produsele și serviciile pe care ați făcut clic la ultima vizită pe site-ul nostru. În acest scop, un aşa-numit “cookie” este stocat în browser-ul vizitatorilor site-ului, ceea ce face posibilă recunoaşterea vizitatorului atunci când el solicită pagini web aparţinând reţelei de publicitate a lui Google. Cookie-urile sunt fişiere text mici, care sunt stocate în browser-ul dvs., atunci când vizitaţi site-ul nostru. De obicei, Google stochează informaţii precum solicitarea web, adresa IP, tipul de browser, limba browserului, data şi ora solicitării. Aceste informații sunt utilizate pentru a asocia browser-ul web cu un anumit computer. În paginile reţelei Google, agenţii de publicitate pot afisa apoi anunţuri legate de conţinutul pe care vizitatorul l-a vizualizat anterior în paginile web care utilizează functia de remarketing de la Google.

Dacă aţi folosit link-ul urmator https://www.Google.com/Settings/u/0/ads/authenticated pentru a va da acordul ca istoricul dvs. de navigare Google sa se conecteze la contul dvs. Google şi sa utilizeze informaţii din acest cont pentru personalizarea anunţurilor Google, funcţia de remarketing este de asemenea legata. Google colectează ID-ul Google și il folosește pentru descoperirea de pe mai multe dispozitive.

Conform datelor proprii, Google nu colectează date cu caracter personal în timpul acestui proces. Cu toate acestea, dacă nu doriţi să utilizaţi Google remarketing, aveţi posibilitatea să-l dezactivaţi folosind urmatorul link http://www.google.com/settings/ads

Alternativ, puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor pentru publicitatea bazată pe categorii de interese prin intermediul Inițiativei de rețea, urmând instrucțiunile de la http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices sau http://optout.networkadvertising.org/

De asemenea, puteţi preveni stocarea de cookie-uri prin setarea software-ul browser-ului în consecinţă; cu toate acestea, subliniem că, în acest caz, este posibil să nu mai puteti utiliza funcţiile acestui site în întregime.

3.1.5 Utilizarea Facebook Pixel

Pentru a prezenta anunțuri bazate pe categorii de interese vizitatorilor site-ului nostru în timpul vizitei pe Facebook, folosim Facebook Pixel al companiei Facebook Inc. Am implementat un pixel de Facebook pe site-ul nostru, care se conectează la serverele Facebook atunci când vizitati site-ul nostru. Acesta transmite serverul-ului Facebook informatia ca aţi vizitat site-ul nostru şi apoi atribuie aceste informaţii la contul dvs. personal de utilizator Facebook. Pentru mai multe informații despre colectarea și utilizarea datelor de către Facebook și drepturile dumneavoastră în această privință și modalități de a vă proteja confidențialitatea, consultați Politica de confidențialitate a Facebook https://www.Facebook.com/about/Privacy/ .

4. Prevenirea fraudei şi detectarea abuzurilor

Atunci cand vizitati pagina noastra web, datele sunt utilizate pentru executarea contractului (de exemplu, obiectul achiziţionat, numele, adresa poştală, adresa de e-mail, adresa de livrare, metoda de plată şi detaliile bancare) şi cu ajutorul unui cookie (adică un mic fişier text stocat local în memoria cache a browserului web) sau un ID de vizitator, fiecare putand contine date anonime de control ale terminalului utilizat (de exemplu, rezoluţia ecranului sau versiunea sistemului de operare) şi care, cu o anumită probabilitate, va pot recunoaste terminalul la urmatoarele vizite, sunt verificate automat impotriva urmelor de fraudă sau a utilizarii abuzive a magazinului nostru online.

5. Drepturile dvs.

Va rugam sa ne contactati in orice moment daca doriti sa aflati care sunt datele personale pe care le stocam despre dumneavoastra sau daca doriti sa fie corectate sau sterse. In plus, aveti dreptul de a restrictiona procesarea datelor (art. 18 RGPD), dreptul de a obiecta impotriva procesarii datelor (art. 21 RGPD) si dreptul de transfer al datelor (art. 20 RGPD).

In aceste cazuri, va rugam sa ne contactati direct.

Regulamentul de baza privind protectia datelor din Uniunea Europeana, precum si legislatia privind protectia datelor din alte tari ofera anumite drepturi persoanelor vizate.

In legatura cu orice fel de procesare a datelor dumneavoastra personale, puteti exercita urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de acces: aveti dreptul de a primi o copie a datelor dumneavoastra personale pe care carti-de-suflet.com le detine si le proceseaza,
 • Dreptul de rectificare: aveti dreptul de a corecta documentele detinute de carti-de-suflet.com cu datele dumneavoastra personale daca acestea sunt incorecte,
 • Dreptul de a depune o plangere la autoritatea competenta: aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea competenta pentru protectia datelor daca aveti indoieli cu privire la modul in care datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de catre carti-de-suflet.com.

In anumite imprejurari, puteti, de asemenea, sa exercitati urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de a Anulare: puteti solicita ca carti-de-suflet.com sa va stearga datele personale,
 • Dreptul de a Retrage: aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru o activitate de procesare pentru care ati dat anterior consimtamantul,
 • Dreptul de a obiecta la activitatea de procesare: puteti solicita ca carti-de-suflet.com sa nu mai proceseze datele dumneavoastra personale;
 • Dreptul de a impune restrictii privind prelucrarea datelor: puteti solicita ca carti-de-suflet.com sa supuna datele dumneavoastra personale anumitor restrictii,
 • Dreptul la transferul datelor: puteti sa va exercitati dreptul de transfer al datelor si astfel sa primiti datele intrun format structurat si lizibil de catre computer sau sa aveti datele transferate catre un alt controlor de date in acest format.

Daca doriti sa exercitati aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti un e-mail sau sa ne scrieti incluzand informatiile necesare pentru identificarea dvs. Am desemnat o persoana responsabila cu protectia datelor, pe care il puteti contacta daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la politicile sau procedurile privind informatiile personale. Ne puteti scrie la:

E-mail: office@carti-de-suflet.com

Ne angajam sa raspundem in termen de o luna. Daca, din orice motiv nu putem da curs cererii dvs., va vom oferi o explicatie de ce aceasta a fost respinsa.

In cazul in care decideti sa nu ne permiteti procesarea informatiilor dumneavoastra personale, ar trebui sa fiti constienti de faptul ca acest lucru poate face dificila sau chiar imposibila realizarea scopurilor de prelucrare.

Dacă responsabilul nostru cu protecția datelor nu vă poate răspunde in mod adecvat la solicitare, aveti dreptul de a seziza autoritatea de supraveghere a protecției datelor responsabilă de statul dvs.

6. Modificări la această politică de confidenţialitate

Ne rezervăm dreptul de a schimba politicile noastre de confidenţialitate, dacă este necesar din cauza noilor tehnologii. Asiguraţi-vă că aveţi cea mai recentă versiune. În cazul în care orice modificări fundamentale sunt făcute la această politică de confidenţialitate, vom posta pe site-ul nostru.